1171 Budapest, Lajosház u. 2/d.

Mobil:06-30/9640-998

 
 
   

Bemutatkozás

Munkavédelem

Tűzvédelem

Környezetvédelem

Bér-, munkaügy

Elérhetőségeink

Bemutatkozás

A Humán HSE Mérnöki Iroda Kft. 2007 februárjától működik Budapesten. Főbb tevékenységi köre környezet – tűz és munkavédelem.
Munka és tűzvédelem területén mérnöki tevékenységet helyezzük előtérbe.
Mottónk:
„A bajt könnyebb és olcsóbb megelőzni”.
Partnereink számára fontos a munka és tűzvédelem valamint a környezettudatos fejlődés. Elsődleges célunk, a megelőzés, a munka-, tűz-, és környezetvédelem szakszerű ellátása, hatóságokkal történő pontos kapcsolattartás. Ezen követelményeket magas szinten tudjuk ellátni, ugyanis kollégáink környezetvédelmi mérnöki, tűzvédelmi technikusi és munkavédelmi mérnöki képesítéssel állnak a piac rendelkezésére.
Ezen tevékenységi körökön túl foglalkozunk még, könyvelőirodák, kis, közép, és nagy vállalkozások részére bérszámfejtéssel, munkaügyi, személyügyi ügyintézéssel.
Az Cégünk alapításakor készített piackutatás szerint számos vállalkozásnak szüksége van személy- munkaügyi és TB tanácsadásra, és ügyintézésre. A törvényi (rendeletek) szabályozások bonyolultsága, és jelentési kötelezettségek miatt a vállalkozások és könyvelőirodák nem merik felvállalni ezen területek ellátását, ezért ezt szakértelemmel rendelkező alvállalkozónak, adják ki. A társaságok nagy része költséghatékonyság miatt szervezi ki ezen tevékenységet, mely döntésükkel nem csak bérköltséget, de a szakirányú munkaerő éves több ezer forintos képzését is megspórolják.
A Társaságunkban a személyügyi, munkaügyi és társadalombiztosítási ügyintézés feladatát, szakirányú végzettséggel, több mint tíz éves gyakorlattal rendelkező munkatársunk látja el.
A Cégünk jelen állapotában nem alkalmaz direkt marketing eszközöket a fejlődéséhez, csak úgynevezett szóreklám útján kerül kapcsolatba újabb partnerekkel. Ezt a szó reklámot a meglévő partnerek adják tovább egy - egy sikeres munka után. A Társaságunk széleskörű kapcsolat rendszerrel bír a Munkaügyi és a Munkavédelmi Felügyelettel, a Budapesti Katasztrófavédelemmel és a Közép – Duna - Völgyi Környezetvédelmi felügyelőséggel. Ezen túlmenőleg kapcsolatot tart a Munkaügyi Központokkal, illetve OEP és APEH illetékes osztályaival. A folyton változó piac megújuló igényei, valamint a jogszabályok miatt a kénytelenek vagyunk a folyamatos szakmai önfejlesztésre, ezért alkalmazottaink rendszeresen részt vesznek szakmai konferenciákon, szemináriumokon, és nemzetközi kiállításokon. A fentiek ismeretében a jövőben is törekszünk a partnereink minél szélesebb körben felmerülő igényeinek kielégítésére és a hatóságokkal történő kapcsolattartásra.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, kérem lépjen velünk kapcsolatba.

Elérhetőségeink